Met een zakelijk portret geef je mensen een kijk in je bedrijf met persoonlijke portretten van werknemers. Het hebben van een zakelijk portret wordt steeds belangrijker. Tegenwoordig hoor je vaak dat potentiële klanten of andere geïnteresseerden online checken hoe het team van jouw bedrijf is samengesteld of met wie ze van doen hebben tijdens het wellicht al geplande gesprek. 

Je ziet ook steeds vaker een zakelijk portret verwerkt in een e-mail handtekening, in een brochure of als profielfoto op de socials zoals LinkedIn. Met een zakelijk portret wil je iets uitstralen, de wereld laten zien wat je in huis hebt! 

Herken je dat ook? Hoe heb jij dat nu geregeld? Zijn jouw zakelijke portretten op jouw site nog actueel? Geven ze nog dat signaal af wat jij voor ogen hebt of heeft het een upgrade nodig? 

Dan ben je hier aan het juiste adres!


representatief - uitstralen waar je voor staat

Zakelijk Portret

Zakelijk portret pakketten zijn er in drie varianten.  
Wil je een effen achtergrond of wil je juist dat jouw medewerkers op hun werkplek gefotografeerd worden. Welke sfeer vind je hier belangrijk, een zakelijke of juiste een informele sfeer. Tijdens ons introductiegesprek bespreken we jouw wensen. 

Naast het zakelijk portret pakket is het mogelijk om impressie foto's op jouw locatie bij te boeken. 
Deze foto's zijn te gebruiken voor je online activiteiten, website, brochures of offertes. 
Nadat we met elkaar de wensen en mogelijkheden doorlopen hebben, maak ik een offerte op en plannen we de shootdag. 
Het kan prettig zijn om vooraf het team te informeren over onze ideeën, wellicht heb je nog wensen qua kleur en type kleding, m.b.t. wat je wil uitstralen. 

Op de dag zelf neem ik de tijd. Bij haast zijn er zelden mooie foto's gemaakt.  
Ik vind het belangrijk dat iedereen zich comfortabel voelt, zodat we een ontspannen sfeer creeeren waarin de foto's naar wens overkomen. 

Nadat de foto's bewerkt zijn, plaats ik ze in een online gallery, waaruit de foto's na betaling gedownload kunnen worden.  

Zo komen we tot een exclusief, authentiek eindresultaat, dat compleet aansluit bij jouw wensen en waarmee je kunt uitstralen wat je vooraf voor ogen had! 

Met een zakelijk portret laat je zien waarom klanten voor jou moeten kiezen

Hoe ziet die samenwerking er dan uit?  

Contact

Heb je een vraag over een zakelijk portret? 

Het was erg prettig samenwerken met Sietsanne.
We hebben tijdens een voorbereidend gesprek onze wensen duidelijk kunnen toelichten waardoor we samen precies wisten wat we wilden. Doordat Sietsanne doorvraagt en meedenkt zijn we in de voorbereiding ook nog weer tot nieuwe ideeën gekomen. 
En het resultaat mag er zijn. 

~ Roos ~

review

Een zakelijk portret bij Sietsanne 

Tijdens een zakelijk portret shoot staan bij mij de vragen centraal wie jij bent, wat jouw verhaal is, waar je de foto’s voor gaat gebruiken en het belangrijkste wat je met de foto’s wilt bereiken! 

Samen met jou maken we een plan, om zo tot een stralend eindresultaat te komen. Door mijn ervaring weet ik dat die gezamenlijke voorbereiding een extra waarde toevoegt. Als we elkaars taal verstaan, is het maken van beeldmateriaal voor bedrijfsfotografie zoveel mooier. Het sluit veel beter op elkaar aan.

Zo komen we tot een eindresultaat, dat compleet aansluit bij jouw wensen en waarmee je kunt uitstralen wat je vooraf voor ogen had!  

Missie geslaagd!

meer over Sietsanne

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

© sietsanne

X  SLUITEN