INVESTERING

Spontane portretten geven de mooiste sfeer en emoties weer. Ik ben als fotograaf dan ook vooral op zoek naar die momenten waarop mensen het naar hun zin hebben en maak beelden waarin ik de emotie van dat moment weet te vangen!

Fotografie is een krachtig communicatiemiddel, zowel intern, binnen je bedrijf, als extern naar de markt.  
Met het visualiseren van stijl, sfeer, energie, doel en teamsamenstelling kun je je profileren! 
Je laat de wereld met daarbij je potentiele klanten zien waar je voor staat! 

Je actief laten zien op social media wordt steeds belangrijker. Het gebruik van Instagram bijvoorbeeld groeit nog elke dag. Grote kans dat ook jouw toekomstige klanten zich hier bevinden! 

Professioneel beeldmateriaal van jou, jouw bedrijf, producten of diensten, waarmee je hét verschil maakt op social media zijn daarom belangijker dan ooit! 


Waarom zakelijke fotografie?

Zakelijk portret

2 foto's in kleur/zw in hr - €50,- ex btw

De wereld verandert en jij verandert mee. Tegenwoordig zoekt iedereen elkaar van tevoren online even op, dat doe jij toch ook? De presentatie tijdens deze eerste indruk krijgt maar één kans, die moet je grijpen! 

Goede, actuele zakelijke portretfoto’s geven een juist en representatief beeld van jou in jouw werkomgeving! Dat is tenminste mijn intentie! Op deze foto kun je uitstralen wat jij en jouw bedrijf te bieden hebben!

Zakelijke portretfoto’s die je kunt gebruiken voor social media, LinkedIn, website, visitekaartjes, mailondertekening, etc. 

Deze shoot kan zowel in de studio als op locatie plaatsvinden. 

Ben je geïnteresseerd in een zakelijke portretshoot, individueel of met jouw team, laat een bericht achter, dan neem ik contact met je op en bespreken we de mogelijkheden. 

NEEM CONTACT OP

Bedrijfsreportage

op offerte basis - €57,50 per uur ex btw

Als fotograaf maak ik reportages van werkzaamheden of evenementen bij diverse bedrijven. Deze bedrijfsfoto’s zijn interessant voor websites, sociale media en brochures. 

Het in beeld brengen van jouw bedrijf, producten en diensten geeft de potentiële klant een goede indruk van de sfeer en identiteit van jouw bedrijf. 

Hierbij help ik je graag, laat me je wensen weten, dan bespreken we de mogelijkheden. 

NEEM CONTACT OP

Productfotografie

investering:

Ondernemen betekent innovatie. Een goede foto en presentatie in de webshop is de factor voor verkoopsucces. Bij goede productfoto’s gaan klanten eerder over tot aanschaf en retourneren minder vaak. 
Want hoe beter jij je klant online bedient, hoe lager dat de drempel om te kopen maakt en hoe kleiner de kans op teleurstelling maakt als de bestelling is geleverd. 
Goede productfotografie is essentieel. 

Als fotograaf ben ik net zo bevlogen als jij. Ik ben voortdurend op zoek naar de beste manier om jouw product in beeld te krijgen. Mijn nauwgezette manier van werken wordt hierin erg gewaardeerd. 

NEEM CONTACT OP

Starttarief van €25,00. ( alles ex. Btw)
€9,00 per foto 
Vanaf 10 foto’s €8,00 p.st. 
Vanaf 25 foto’s €7,00 p.st. 
Foto’s zijn geschikt voor website en webshop 
Foto’s worden per We Transfer link toegestuurd

Events

op offerte basis - €57,50 per uur ex btw

Bedrijfsevenementen zijn upcoming! Van congressen tot bedrijfsfeesten en van openingen tot netwerkborrels. Het mooiste is dat ieder event even aansprekend wordt vastgelegd. De sfeer moet zijn zoals deze ook echt was. En uiteraard moeten de belangrijke momenten er goed opstaan. 

Voor de opdrachtgever is dit heel belangrijk en precies ook het doel van mij als fotograaf. De foto’s kunnen worden ingezet ter promotie van een volgende editie en om achteraf over het juiste marketing en communicatiemateriaal te beschikken. 

Ben je geïnteresseerd in hoe ik je hierbij van dienst kan zijn, neem dan contact op. Dan bespreken we de mogelijkheden. 

NEEM CONTACT OP

versturen >

Nijverheidsstraat 3 - Telnr: +31611532228 - Emailadres: info@sietsannefotografie.nl - KVKnr: 80031242

Dankjewel voor je bericht!

CONTACT

Stuur mij een bericht

Heb je een vraag of een opmerking? Wat leuk om van je te horen! Vul je gegevens hieronder in, dan neem ik contact met je op. Mij een bericht sturen via Whatsapp kan natuurlijk ook. 

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

© sietsanne

X  SLUITEN