GEFELICITEERD JULLIE GAAN TROUWEN!

Op de dag van je leven wil je alleen maar genieten van de bijzondere momenten en al je dierbaren om je heen. Je wil geen moment missen en met een gerust hart het vastleggen van deze dag uit handen kunnen geven. 

Dan ben je hier op het juiste adres! 

Als fotograaf ontzorg ik jullie op deze mooie dag en zorg ik dat alle mooie en bijzondere momenten gevangen worden. 
Dat doe ik niet alleen maar samen met mijn buddy Jozien van Jozien Photography.
Zij is deze dag mijn rechterhand. Samen zijn we er die dag helemaal voor jullie en weten we de bijzondere momenten vanuit verschillende hoeken vast te leggen. Denk maar eens aan de voorbereiding en het aankleed moment bij de bruid maar ook bij de bruidegom!
De ceremonie, de emoties bij de ouders en gasten? We belichten jullie dag van twee kanten, zo wordt het pas echt de complete herinnering waar jullie nog lang naar terug kunnen kijken!  

How do you spell 'love'? ~piglet
You don't spell it. You feel it!  ~ Pooh

Naderhand bewerk ik alle foto’s, ook die van Jozien, in mijn eigen karakteristieke stijl die jullie van mij gewend zijn.  
En omdat ik erg van de details houd, weet ik zeker dat het een prachtig resultaat wordt! 

Je kunt ons boeken vanaf een minimaal 6 uur durende bruiloft. De prijzen beginnen bij €1500 voor een complete trouwreportage inclusief een second shooter. Omdat ook jullie trouwdag een unieke dag gaat worden heb je de mogelijkheid om het pakket verder aan te kleden met al je wensen.
De keuzes kun je teruglezen in de brochure of je stuurt me een bericht, dan hebben we even contact.  

trouwfotografie

om de mooiste dag van jullie leven vast te mogen leggen is een geweldige eer

Meer weten over de mogelijkheden? 

Contact

Liefde is iets magisch! 

Kort geleden een fantastische sprookjesachtige huwelijksdag mogen beleven, die Sietsanne op een prachtige manier heeft vastgelegd met alle emoties die bij deze zeer speciale dag hoorden.
Sietsanne is een lieve, open en warme vrouw waar wij ons direct heel erg fijn bij voelden.
Eerst hele mooie en romantische foto's in de tuin gemaakt van ons, familie en vrienden. Daarna op een positieve manier ontroerende, foto's van de ceremonie met een lach en een traan, die helemaal bij onze bijzondere situatie passen.
Ook de gezellige sfeer van het feest heeft ze geweldig weten vast te leggen.
Zulke mooie foto's... We konden gewoon niet kiezen 😉

~ Nancy & Gertjan ~

review

Op het moment dat jullie weten dat jullie gaan trouwen gaan alle radartjes lopen! Een checklist kan niet ontbreken, het is een heel geregel, zo ook een fotograaf. Een fotograaf die bij jullie wensen past. En dat is erg belangrijk want de fotograaf gaat een onderdeel van jullie bruiloft zijn, zij loopt dichtbij je door de mooiste dag van jullie leven. Waar jullie trouw beloven ten overstaande van familie en vrienden, wil je dat dit ontspannen verloopt. En je wil er zeker van zijn dat hier de mooiste foto's uit komen, zonder dat je daar bij stil hoeft te staan! De klik met de fotograaf vind ik heel belangrijk. 

Aan mij deze mooie taak! 
Ik sta deze dag in dienst van jullie, hou de planning in de gaten en ben vlakbij voor als het nodig is. Onopvallend en met af en toe een beetje humor vind ik het belangrijk dat jullie je comfortabel voelen bij mij. 
Daarom is de voorbereiding ook erg belangrijk, we leren elkaar wat kennen, we nemen de dag door en jullie vertellen jullie wensen. Zo maken we de dag zelf er een groot succes van. Met resultaten waar je mega trots op bent en waar je voor altijd met een warm gevoel en grote glimlach door heen kunt bladeren. 


Sietsanne als Trouwfotograaf

meer over sietsanne

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

© sietsanne

X  SLUITEN