Een mooi portret van de kinderen, of een schitterende foto van jezelf, of van jullie samen! In mijn fotostudio zijn er tal van mogelijkheden om prachtige portretten te maken tijdens een studioshoot.
Hoe leuk is het om een middag model te kunnen staan in een echte fotostudio? 

Ook bij een studioshoot hebben we vooraf contact en bespreken we door wat je aan wensen hebt. Bijna niets is te gek. Er zijn diverse achtergrond kleuren. Ik werk er vaak met natuurlijk licht maar ook de studiolampen staan klaar om te gebruiken. We bespreken welke kleurtinten je aanspreken en ik geef je tips voor het kiezen van je outfit of outfits, want heb je meerdere gave combi's, neem ze dan gerust mee.

Dit moment is van jou en ik ga je laten stralen als een écht model! 
Heb je leuke aansprekende voorbeelden gevonden op social media, ik ben altijd in om dat uit te proberen. Samen gaan we voor een flitsend resultaat.  
 
 

Studioshoot  

Meer weten over de mogelijkheden? 

Contact

Plus shoot

40 minuten 
5 foto’s in kleur/zw in HR 
Max 4 personen  
Extra persoon €15,00 
Kiezen uit een persoonlijke gallery.  
Elke extra gekozen foto kost €12,50 

60 minuten 
10 foto’s in kleur/zw in HR 
Max 4 personen
Extra persoon €15,00
1 kledingwissel mogelijk
Kiezen uit een persoonlijke gallery 
Elke extra gekozen foto kost €12,50


  


€ 185

€ 150

Basis shoot

Een moment als model mogen schitteren in de fotostudio, wat gaaf! 

Stralen als nooit tevoren 

Boek nu

Boek nu

Boek nu

Ik heb een deze studioshoot als heel fijn ervaren. Ik werd als eerst warm ontvangen en hebben we eerst wat gedronken en gekletst. Tijdens de shoot kreeg ik veel positieve feedback en voelde ik mij snel op me gemak, ook was er ruimte voor eigen inbreng en dat vond ik ook super fijn. Er heerste een heel ontspannen sfeer waardoor ik me ook vrijer kon en durfde te bewegen.
Al met al was het super gezellig met Sietsanne en zijn er hele toffe fotos uitgekomen!

~ Lune ~

review

Tijdens al mijn fotoshoots sta jij bij mij centraal en bij deze studiohoot natuurlijk helemaal. 
Wat is jou wens, waarvoor wil jij deze foto's graag en het meest belangrijke vraag welk type foto's heb je in gedachten? Weet je al welke kleuren je wil terug laten komen? Of het donkere of juist lichte foto's moeten zijn.  Wat wil jij uitstralen? 

Na de shoot selecteer ik de beste foto's en zal ik ze bewerken in de voor mij herkenbare stijl. Daarna plaats ik ze in een online gallery waar je jouw favorieten in kunt aangeven. 

Nadat ik bericht heb gekregen dat jullie een keuze hebben gemaakt, maak ik de factuur op met de bijbehorende betaallink. 
Als de betaling is voldaan, kunnen de foto's gedownload worden. 

Een studioshoot bij Sietsanne 

meer over sietsanne

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

© sietsanne

X  SLUITEN