Dit ben ik, Sietsanne!

Fotografie is voor mij het waardevol vastleggen van momenten, mensen en locaties. Hierbij staan beleving, sfeer en karakter bij mij centraal. 

De liefde voor fotografie is er altijd al geweest, ik vind het iets magisch hebben, een stukje tijd vast te kunnen leggen, waar je vervolgens nog heel lang samen van kunt genieten. 

Het creëren van mooie sfeerbeelden in de studio is fantastisch maar ook de buitenshoots van een gezin of een liefdeskoppel vastleggen geeft me zoveel energie!  Bij mij sta jij centraal. Ik word blij als jij dat ook bent. 
Mijn streven is dan ook dat de beelden zo goed mogelijk aansluiten bij jouw wensen. 

Naast dat foto’s tegenwoordig steeds meer een centrale rol innemen bij het ondernemen en runnen van je bedrijf vind ik dat foto’s ook belangrijk zijn om herinneringen levend te houden. Momenten samen kunnen delen, nu maar ook later, zorgt voor verbinding. Foto’s zorgen voor een herbeleving van een magnifieke avond, een prachtige dag, een mooie presentatie of een uniek gevoel. 
Mijn kracht is jou hierin te faciliteren! 

gepassioneerd fotograaf uit Wierden

Mijn naam is Sietsanne Scheppink

WELKOM OP MIJN WEBSITE!

Als ik toe ben aan rust en even wil bijkomen, ga ik graag naar Terschelling. De ruimte, de zee, de geur, de sfeer. Het is er heerlijk. 

TERSCHELLING

volgende >

Als de dagen zo gevuld zijn, vergeet ik vaak te genieten van alle kleine dingen om je heen. Wat ik dan heel fijn vind is om met mijn camera een wandelingetje te maken. Als je goed kijkt, zie je zoveel meer!

MACROFOTOGRAFIE

volgende >

Ik kan zó genieten van een heerlijke wandeling. We wonen aan de rand van het dorp, dus we staan zo in het bos of op de hei. Natuurlijk mag Olaf dan mee. 

DE NATUUR IN

mijn favorieten

versturen >

Nijverheidsstraat 3 - Telnr: +31611532228 - Emailadres: info@sietsannefotografie.nl - KVKnr: 80031242

Dankjewel voor je bericht!

CONTACT

Stuur mij een bericht

Heb je een vraag of een opmerking? Wat leuk om van je te horen! Vul je gegevens hieronder in, dan neem ik contact met je op. Mij een bericht sturen via Whatsapp kan natuurlijk ook. 

TEMPLATE BY STUDIO MHILARIUS

PRIVACY POLICY

© sietsanne

X  SLUITEN